Nationale Straatvoetbaldag


Dit evenement eindigde op 05 mei 2018.


Wil je ook deelnemen aan de ‘5 mei: Nationale Straatvoetbaldag’ en dus kans maken om met je team door te stromen naar de finaleronde van de Nationale Straatvoetbalkampioenschappen 2015? Vul dan na het lezen van de reglementen het aanmeldformulier hieronder in.

Let op:

• Er kan alleen worden deelgenomen als alle velden volledig en naar waarheid zijn ingevuld. De gegevens worden doorgezonden naar de lokale organisatie in jouw stad / buurt die dit straatvoetbalevenement mede mogelijk maakt in samenwerking met de SVBN;

• Na ontvangst van de inschrijving neemt de lokale organisatie zo spoedig mogelijk contact met de begeleider op;

• Een straatvoetbalteam bestaat uit minimaal 5 spelers waarvan 1 keeper. Tijdens de Nationale Straatvoetbalkampioenschappen wordt er 5vs5 gespeeld;

• Voor het inschrijven in de leeftijdscategorieën, geldt de leeftijd die de deelnemer heeft op 5 mei 2015. Bij doorstroming naar de regiofinale en / of finale blijft een deelnemer actief in dezelfde categorie als op 5 mei. Jongere spelers mogen met een hogere leeftijdsklasse meedoen.

• Mocht jouw team doorstromen naar de regiofinales en / of landelijke finale, dan is elke deelnemer verplicht zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs.

• De SVBN officials hebben op de finalerondes van de Nationale Straatvoetbalkampioenschappen ten alle tijden de bevoegdheid om een verzoek voor legitimatieplicht in te dienen bij de hoofdscheidsrechter.

• Het is van essentieel belang dat elk team vanaf en op 5 mei een vaste coach / begeleider heeft. Met het oog op een mogelijke doorstroming naar de finalerondes, is het voor de deelnemers goed een coach / begeleider te hebben die de ploeg de gehele competitie bijstaat. Deze dient 20 jaar of ouder te zijn en moet zich eveneens kunnen legitimeren, indien hier door de arbitrage naar gevraagd wordt.