• Home  /
  • Nieuws   / SVBN   /
  • Finale NSVK 2017 op het Kwaku Summer Festival!
Finale NSVK 2017 op het Kwaku Summer Festival! IMG_0306 Full view

Finale NSVK 2017 op het Kwaku Summer Festival!

FINALE NSVK OP HET KWAKU SUMMER FESTIVAL

Afgelopen weekend stond de finale van de 16+ categorie (heren/ dames) en de 13-15 categorie van de dames op het programma! Het finale weekend werd geopend door de heren op zaterdag, waar uiteindelijk 15 teams streden om de titel. Met de zon achter de wolken en 20 graden was het weer perfect om een topprestatie te leveren! Zo anders was dit op zondag, waar de landelijke finale voor de dames afgelast moest worden omdat de sportvloer te glad was geworden door de regen. Deze finale wordt na de zomervakantie over gespeeld en hiervoor wordt op dit moment een geschikte datum geprikt in overleg met de teambegeleiders.

Op zaterdag was team HES uit Vlaardingen uiteindelijk met penalties te sterk voor FC Ballieboys uit Delft mocht en zich kronen tot het ‘Beste Straatvoetbal Team van Nederland’! In de troostfinale wist Fc Geuzenveld uit Amsterdam team Wielwijk uit Tilburg van het podium te stoten door te winnen. Hierdoor zag het podium er als volgt uit:

  1. HES (Vlaardingen)
  2. FC Ballieboys (Delft)
  3. Fc Geuzenveld (Amsterdam)

De SVBN feliciteert de mannelijke winnaars met de titel en bedankt alle deelnemers voor een bijzonder sportieve finale! De finale van de dames 16+ en 13-15 wordt dus nog ingehaald. Op onze facebookpagina wordt de definitieve datum aangekondigd!
Lijkt het jou ook leuk om mee te doe aan een straatvoetbal toernooi op het Kwaku Summer Festival? Dat kan nog!

Schrijf je hier snel in!  www.svbn.nl/kwaku-festival