• Home  /
  • Vacatures en stages

Vacatures & stages

Wij zijn ter uitbreiding van ons team per 1 februari 2018 op zoek naar:

 

                        Marketing Communicatie medewerker  (fulltime stage) 

 DE STAGE

Binnen onze organisatie ondersteun je de projectmanager met lopende projecten. Tijdens je stage schrijf je zelf persberichten, je helpt mee bij de organisatie van de ‘5 mei: Nationale Straatvoetbaldag’ en bedenkt en realiseert marketingacties en je onderhoudt contact met huidige partners.

Je communicatie vaardigheden en zelfstandigheid wordt flink op de proef gesteld. Kortom, een stagefunctie met veel uitdagingen binnen een groot netwerk van organisaties in de sportbranche.
Wij ondersteunen jou bij alle werkzaamheden met onze kennis en ervaring.

Taken:

  • Schrijven van een marketingplan, onderwerp in overleg
  • Plannen en organiseren van evenementen
  • Relatie beheer met partnerorganisaties
  • Up-to-date houden van de website
  • Helpen bij en nadenken over marketingacties
  • Bijhouden social media

JIJ

Je bent pro actief, enthousiast, flexibel, hebt gevoel voor (online) marketingcommunicatie en neemt verantwoordelijkheid. Je bent gemotiveerd, zelfstandig, sportminded en communicatief sterk.

Last but not least zoeken wij natuurlijk iemand die als persoon een verrijking van het team is. Wij geloven in meewerken en meebeleven!

WIJ

De Stichting Straatvoetbalbond Nederland (SVBN) is een jonge sportbond die mede op initiatief van Humberto Tan en Edgar Davids tot stand is gekomen. De SVBN heeft 5 mei uitgeroepen tot Nationale Straatvoetbaldag, als symbool voor vrijheid, respect, samenspel en plezier. Het concept is veel meer dan alleen straatvoetbal. Ons initiatief beoogt de leefbaarheid in woonwijken in Nederland te bevorderen door de sociale binding in de betreffende wijken te verbeteren.

Dit beoogt de stichting o.a. te bereiken met de ‘Nationale Straatvoetbalkampioenschappen’. De voorronde van dit kampioenschap vindt traditioneel plaats met de ‘5 mei: Nationale Straatvoetbaldag’. Op deze dag worden er op 25 – 30 verschillende locaties door heel Nederland straatvoetbalevenementen georganiseerd door de SVBN in samenwerking met sportorganisaties, buurtbewoners, jongeren en vrijwilligers.

VERGOEDING

250 euro, op basis van een fulltime stage.

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief naar tom@svbn.nl, ter attentie van Tom van Ketel.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Tom via 020 – 7546170.